Popmuziek

YES! MIJN NIEUWE ALBUM IS UIT! (8 maart 2019)

Nu te koop bij Uptown Records in Hoorn voor slechts € 4,99 of te bestellen bij mij. Tevens verkrijgbaar bij iTunes en Spotify! (maar let op: er is ook een Tsjechische Jan Schneider en dat ben ik natuurlijk niet!)

OPNAME’S VAN STUG

Ik heb een tijdje in een band gespeeld: Stug. We hebben samen drie nummers opgenomen. Dit is een voorlopige mix, maar zo krijg je toch al een aardig beeld van ons:

Vriendjes
Gezeur
Maakt niet uit


MIJNEERST ALBUM: “DEZE KEER IS HET ECHT!”

Dit is mijn eerste CD. Ik heb er naar gestreefd muziek te maken die makkelijk in het gehoor ligt en toch muzikaal interessant is. Liedjes die, ook na er vaak naar geluisterd te hebben, boeiend blijven. Ik hoop dat dat gelukt is, ik ben erg benieuwd naar je reactie. Ik heb zelf alles ingespeeld en ingezongen en alle muziek en teksten geschreven, behalve de tekst van Hoe bevreemdend, die is van mijn vrouw Charlotte.

Tracklist:

1. Trut
2. Naar huis
3. Ik kon ’t niet
4. Vader
5. Genoeg
6. Ik dring niet tot je door
7. Ik sta nog steeds overeind
8. Een mooie morgen
9. Het wordt alleen maar leuker
10. Deze keer is het echt
11. Hoe bevreemdend

Als je van plan bent veel naar mijn muziek te luisteren kun je de bestanden beter even downloaden op je eigen computer (rechter muisknop: link opslaan als), zodat we het dataverkeer op deze site kunnen beperken. Downloaden is gratis en je mag de nummers zo vaak kopiëren als je wilt. Zolang er maar zoveel mogelijk mensen naar mijn muziek luisteren, ben ik tevreden.

Maar het is natuurlijk nog leuker om een originele cd te hebben met de prachtige inlay die ontworpen is door mevrouw Schneider. Je kan hem gratis bestellen al breng ik wel verzendkosten in rekening. Stuur even een mailtje met je adresgegevens naar schneiderclassics@zonnet.nl als je graag een of meer cd’s wilt ontvangen. Afhalen mag ook.

Klik op Liedteksten voor de teksten. Je kunt zelfs guitar tabs downloaden als je naar Tabs & Partituren gaat.

Gebruikte apparatuur en instrumenten

Voor wie het interessant vindt hier de apparatuur en instrumenten die ik gebruikt heb op een rijtje:
Boss digital recording studio BR-1600
Boss guitar multiple effect ME-70
Boss Dr. Rhythm DR-3
sE Electronics condensatormicrofoons SE4A (matched pair)
Squier Stratocaster (een Japanse versie uit de jaren ’80)
Ibanez SR 300 FM basgitaar
Esteve 6F flamencogitaar
Alhambra 10C klassieke gitaar
Speelgoedinstrumentjes