Klassieke muziek

Al sinds 1998 componeer ik klassieke muziek. Helaas blijkt het voor veel Nederlandse componisten erg moeilijk te zijn om hun muziek uitgevoerd te krijgen. Dat geldt tot nog toe ook voor mij, maar gelukkig heb ik toch zelf een paar mooie opnamen kunnen maken:

Missa Brevis (voor gemengd koor)

1. Kyrie
2. Gloria
3. Sanctus
4. Benedictus
5. Agnus Dei

Ingezongen door Arlette Hitz en Jan Schneider.

Strijkkwartet

1. Allegro
2. Adagio
3. Prestissimo-Adagio-Tempo primo
4. Allegro

Opgenomen door strijkkwartet Caetani: Caspar Donker (viool), Jacob Plooij (viool), Tom Moonen (altviool) en Christina Kellenberger (cello)
Opnametechniek: Peter Wezenbeek (studio Droomtent)

Ook hier geldt weer:
Als je van plan bent veel naar mijn muziek te luisteren kun je de bestanden beter even downloaden op je eigen computer (rechter muisknop: link opslaan als), zodat we het dataverkeer op deze site kunnen beperken. Downloaden is gratis en je mag de nummers zo vaak kopiëren als je wilt. Zolang er maar zoveel mogelijk mensen naar mijn muziek luisteren, ben ik tevreden.

Vind je het mooi? Ik heb nog veel meer geschreven:
Enkele korte pianowerken, een stuk voor dameskoor en 4 blazers op de tekst Lamento van Remco Campert, enkele werken voor orkest en een Requiem van bijna drie kwartier voor gemengd koor, orkest en sopraan.

Ga naar Tabs & Partituren als je partituren wilt downloaden. Er zou werkelijk een droom voor mij uitkomen als mijn klassieke muziek eens wat vaker werd gespeeld!